Om AGFFAN

AGFFANlogo

AGFFAN.dks målsætning er at være den almene AGF-fans foretrukne nyhedsside. 

Bag dette website sidder en redaktion bestående af ildsjæle, der alle har en fælles passion for AGF.

Redaktionen består af chefredaktør Kaspar Ottosen og skribenterne Jacob Sejer, Robert Julholt, Sture Sandø og Camilla Corneliussen

Alle har lov til at forholde sig kritisk på AGFFAN.dk, og det gælder både kritik af AGF, spillere, fans, dette website og andet. Så længe argumentationen er saglig og fornuftig, så er alle ytringer velkomne. 

AGFFAN.dk benytter primært AGF-Foto.dk som billedleverandør efter aftale med fotograf Jesper Zacho, der gør et fantastisk arbejde med billeder til AGF’s kampe. Hvis der benyttes en anden billedleverandør i enkelte tilfælde, så vil dette være oplyst.

På AGFFAN.dk bruges altid korrekt kildehenvisning ved benyttelse af andre mediers citater eller billeder. Sitet forventer, at denne fairness er gensidig, og vi ønsker at blive krediteret “AGFFAN.dk” ved brug af materiale hentet fra denne side.

Hos AGFFAN.dk ønsker vi til hver en tid at tage afstand fra racisme, hvad end det er i forbindelse med fodbold eller ude i samfundet. Vi støtter op om AGF’s officielle politik på området, samt både AGF Fanclub Aarhus’ og Spillerforeningens kampagner.

AGFFAN.dk kan kontaktes på sidens mail-adresse: kontakt(snabela)agffan.dk