Den måler 2,44 x 7,32 meter og der er to af dem på enhver fodboldbane. Der er, for dem som ikke har gættet det, tale om rammen til et 11 mands mål. Rammen er en såkaldt aluramme i elipseformet profil i målene 100×120 mm. Det kan desuden tilføjes, at hjørnesamlingerne er helt og aldeles fuldsvejset, hvilket sikrer en utroligt stærk samling.

Nu spørger du vel nok dig selv, eller nogle af dine online venner på MSN og Facebook, hvorfor faen dette er så interessant?

Lad mig sige det lige ud for en fjerne enhver form for tvivl. I de seneste par kampe har disse alurammer i elipseformet profil været en tolvte hvis ikke også en trettende mand på banen for AGF. Jeg kan desværre ikke angive det præcise tal, over hvor mange gange de har ageret sidste skanse i et ganske perfekt samarbejde med Steffen Rasmussen i de seneste tre kampe for AGF (mod FCN, SønderjyskE og FCK), men jeg er ret sikker på at vi kan tælle omkring fem gange, hvor stolpen har afvist en scoring fra modstanderen. Dét har så, i føromtalte samarbejde, ført til at AGF har holdt buret rent i tre kampe. Og hvornår er det nu lige sidst sket i AGF, hvis man ikke tæller træningskampe med? Jah, jeg kan ikke huske det.

At stolpen så har også har været mod i AGF i de selvsamme tre kampe i nogle omgange, vælger jeg at se igennem fingrene med. Den ene af gange var det dog ikke engang AGF der skød stolpen på modstanderens stolpe, men derimod modstanderen selv. Og ja, Ole Budtz, jeg ved godt, at du har forsøgt at tage æren for det stolpeskud. Men jeg har set tv-billederne igen og igen, og endda fået bekræftet fra dine holdkammerater, at det ikke var dig, som ramte den stolpe. Til dit forsvar kan jeg spå, at du da selvfølgelig også havde scoret, hvis du fik lov at rette bolden af. Men lad nu det ligge.

Faktum er at stolperne for tiden er på vores side, og så håber jeg da ellers ikke at Erik Rasmussens spådom om, at held udjævnes. Isåfald må den tilbage betalling i held kontra uheld gerne vente til sommerpausens træningskampe. For lige nu er AGF simpelthen Stolpernes Herre.

Og hvis ellers de stolper har samme mål i hele landet, så kan de meget vel føre til en utroligt spændende afslutning for AGFs vedkommende. En afslutning der måske kan føre til europæisk fodbold for første gang i mange år for De Hvii’e, selvom de chancerne godt nok blev noget formindsket efter AaB røg i pokalfinalen her til aften.

Hvis dette sker, vil jeg gerne være den første til at sende et ønske om, at den hvide AGFtrøje nr. 13 skal dedikeres til Træværket.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here