Hej alle på og omkring AGFFAN.dk, jeg har tænkt mig at fortælle jer lidt om vores hverdag i det sydlige Spanien. Før jeg starter, vil jeg gerne sige tak til alle de fans, som har bidraget til spillersponsoratet, – et fantastisk initiativ, som endelig er kommet i hus. Jeg glæder mig til at betale det tilbage på banen, når sæsonen fløjtes igang.

Vi ankom til Hotel La Mage Club Príncipe Felipe tidligt lørdag morgen kl. 01.00 efter små 4 timer i luften og en times tid i bus. Det skal lige tilføjes, at landingen langtfra var den smukkeste, jeg har oplevet, men ned kom vi gudskelov.

Første træningspas var sat til kl. 9, og det var ikke svært at finde motivationen, selvom vi havde haft ca. 8 timers rejsetid dagen forinden. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og banerne var smukkere end længe set. Det var skønt at have græs under fødderne igen, og jeg kunne mærke, at spillerne var yderst oplagte. Mark Howard var tilbage og trænede fuldt med, mens Anders Kure desværre måtte udgå med ankelproblemer.

Værelsesinddelingen havde vi selv bestemt hjemmefra. Jeg bor med Anders Nielsen, som jeg jo har kendt i 12 år efterhånden. Vi har nogenlunde de samme rutiner mht. sengetider osv. Jeg havde ellers foretrukket at bo med Jens Gjesing, som har medbragt både Playstation 3, Nintendo Wii og en projektor – høj klasse fra hans side. Jeg tvivler på, om der overhovedet bliver sovet til middag på det værelse.

Hotellet ligger omringet af golfbaner. Personligt synes jeg, at det er et lækkert hotel, med fine værelser og ikke mindst god mad. Vi har i grupper fået udleveret biler, så vi nemt kan komme til og fra træningsbanerne. Selvom der ikke er så langt igen, er det meget rart, især når vi træner klokken 9 om morgenen. Jeg ved, at flere af spillerne også har tænkt sig at køre en tur i det smukke område, evt mod stranden eller mod byen Cartagena som ligger 25 km herfra. Ellers spilles der masser af træningskampe, hvor man blandt andet kan se nogle af de øvrige SAS-liga hold i aktion, som også er indlogeret hernede.

I går mødte vi Sandefjord, som til daglig huserer i den norske Tippeliga. Menuen stod på ufattelig mange lange bolde fra deres side. Dan Thomassen og Jens Gjesing gjorde et rigtigt godt stykke arbejde i bagkæden og fik clearet stort set alt. Det blev dog aldrig til de helt store chancher fra Sandefjords side, til gengæld havde vi en del, som vi burde have scoret på. Vores spil fungerede godt i store dele af kampen, og vi var især farlige i omstillingsspillet. Med 10 mand lykkedes det til sidst Kasper Povlsen at sparke bolden over stregen efter en dribletur af Peter Graulund. Selvom vi var en mand i undertal, var det godt at se, at vi fortsatte den offensive spillestil, og at vi hev sejren hjem, men vi er nok alle enige om, at et 5-0 resultat havde set lidt bedre ud.

Det var alt fra i dag.

Jeg håber, at i kan holde varmen derhjemme.

Stephan P

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here