Hej alle på og omkring AGFFAN.dk, jeg har tænkt mig at fortælle jer lidt om vores hverdag i det sydlige Spanien. Før jeg starter, vil jeg gerne sige tak til alle de fans, som har bidraget til spillersponsoratet, – et fantastisk initiativ, som endelig er kommet i hus. Jeg glæder mig til at betale det tilbage på banen, når sæsonen fløjtes igang.

Kampen mod Murcia blev, som i alle nok har læst jer frem til, ikke til den store fodboldoplevelse. Selvom der var masser af tænding og intensitet fra begge lejre, blev kampen fløjtet i stykker af den norske dommer. Han uddelte ikke mindre en 18 gule og 3 røde kort. Vores eget spil blev aldrig flydende, vi havde alt for mange boldtab, og når vi endelig sad helt tæt på vores direkte modspiller blev der dømt frispark. Anden halvleg viste sig dog at blive markant bedre, og vi formåede igen at score med en mand i undertal. Martin Jørgensen viste flot overblik og sendte en helt fri Sanel Kapidzic i gennem som afsluttede fladt og udlignede til slutresultatet 1-1. Helt klart kampens eneste lyspunkt.

I timerne efter kampen var jeg frustreret over kampens udvikling. Det føltes som om, at vi gik for hårdt til den, i stedet for at spille vores eget spil, og det var skidt, at flere af os – inklusiv mig selv – lod os påvirke af dommerens præstation. Man kunne tydeligt se forskel på de to holds fysik, Murcia spillerne faldt som fluer og filmede hver eneste gang, de havde mulighed for det.

Mange af spillerne fulgte CHL-opgøret mellem Inter og Chelsea senere på aftenen, en fantastisk kamp i et meget højt tempo. Samtidig blev der spillet ‘hygge’ poker på værelse 237, hvilket senere skulle vise sig at inkludere et hav af ‘bad beats’ og ‘riverkills’. Til alles overraskelse måtte Jakob Poulsen først forlade turneringen, heldigt for os andre, da Jakob ellers er en god pokerspiller med en meget aggressiv spillestil. Senere måtte Dennis Cagara og Mark Howard sige tak for i aften, efter at have været indblandet i Frederik Krabbes pocket rockets (AA). 1 pladsen gik til slut til Jens Gjesing, som havde spillet solidt gennem hele turneringen, og vi blev bagefter alle enige om, at det var fortjent, at han vandt lidt, nu hvor han havde tabt alvorligt meget i FIFA 10 og PES (Pro Evolution Soccer) dagene forinden.

Vejret er stadig godt, og vi får trænet en masse på de grønne baner. Vi gennemgår taktik og dødboldsituationer, så vi har alt på plads før vi skal hjem i kulden. De småskadede spillere har været en tur i styrkerummet med vores fysiske træner Frank Henriksen.
Trænerteamet har i løbet af ugen hevet hver enkelt spiller til møde for at evaluere opstartsperiode og for at give os svar på, hvad vi hver især skal blive bedre til, og hvad vi skal holde fokus på.
I morgen møder vi så Hønefoss i den sidste testkamp før turneringsstart. En meget vigtig kamp, hvor vi spillere for sidste gang har chancen for at spille os i betragtning til startopstillingen i Parken næste søndag.

Det var alt fra nu.

Stephan P

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here