Efter sejren i Silkeborg så verdenen lys ud set med AGF-briller, men siden har begge konkurrenter i nedrykningskampen ligeledes hentet en sejr, og situationen er derfor næsten status quo. Med blot tre kampe igen for Byens Hold ville tre point mod SønderjyskE torsdag aften lune gevaldigt, og til at løse denne opgave skal AGF-holdet have maksimal opbakning fra tribunen – også selvom man skulle komme bagud i løbet af kampen.

Når AGF-spillerne løber ind på NRGi Park torsdag aften, er det til en af de vigtigste kampe i dette årtusinde. Klubben har i forvejen dårlig økonomi, og en nedrykning vil derfor have uoverskuelige konsekvenser, både økonomisk og dermed også sportsligt.

Som situationen er nu, er der kun én ting der tæller, og det er at vinde over SønderjyskE. Det nytter ikke noget at se hverken frem eller tilbage, så alt fokus skal lægges i denne kamp, som virkelig ikke må tabes. Hvis ikke alvoren var gået op for holdet før, så er den det i hvert fald nu, hvor AGF har været nede og vende under nedrykningsstregen.

Ikke blot skal der lyde en opfordring til folk om at møde op på NRGi Park i morgen, det er selvfølgelig første forudsætning for opbakning. Jeg vil også inderligt appellere til folks forståelse for, at man kan risikere at komme bagud mod SønderjyskE, selvom AGF på forhånd må ses som favoritter. Også i denne situation håber jeg, at støtten fra tribunen vil være fortsat positiv, så gutterne i de hvide trøjer på banen bevarer troen på, at sejren nok skal komme i hus.

Positiv opbakning gennem hele opgøret indebærer først og fremmest at eventuelle negative sange bliver gemt til efter at dommeren har fløjtet de 90 minutter plus tillægstid af. Derudover håber jeg ligeledes, at kritik af enkeltpersoner bliver holdt for sig selv under kampen. Det er muligt at bestemte spillere ikke kan være deres indsats bekendt, eller for så vidt har underpræsteret gennem hele sæsonen, men det nytter bare ikke noget at rette personlig hetz mod dem. Det må aldrig blive negativt at spille på hjemmebane.

Torsdag d. 6. maj kan meget vel blive dagen hvor AGF’s fremtid bliver afgjort, og alle med et bankende AGF-hjerte bør derfor bakke klubben op, lige meget hvad det kræver af dem personligt.

Vi ses på NRGi Park!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here