De to tidligere AGF-profiler, Michael Lumb og Morten “Duncan” Rasmussen, var indtil for få dage siden uønskede i deres nuværende klubber. På transfervinduets sidste åbningsdag så de dog begge ud til at smutte til AaB på en lejekontrakt, men for en af dem nåede blækket ikke papiret inden klokken passerede midnat.

Michael Lumb kunne man finde i en AaB-trøje på klubbens hjemmeside, mens fodboldverdenen ventede på Morten Rasmussen i samme påklædning. I går kom det så frem, at forhandlingerne med angriberen var gået i vasken.

Flere AGF-fans havde nok gerne set de to spillere vende hjem til Fredensvang, men det var ifølge AGF’s sportschef helt urealistisk.

– Vi har slet ikke økonomi til at tilbyde de to noget, og i øvrigt har vi slet ikke tænkt på det. Vi var tidligt færdigt med at justere vores trup i denne omgang, og hvad der siden skete, har vi ikke interesseret os synderligt for.

– Men jeg glæder mig over, at tidligere AGF’ere kan bruges i andre store klubber. Så har de da fået en fin fodbolduddannelse hos os. Jeg håber, at de kan gøre en forskel i AaB. Lige nu har vi det hold, vi skal have i AGF. Men der er ingen, der siger, at de to ikke på et senere tidspunkt kan komme tilbage til AGF. I fodbold kan man ikke afvise noget som helst, siger Brian Steen Nielsen til stiften.dk.

Foto: AGF-Foto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here