AaB hentede tidligere på ugen den tidligere AGF-spiller Michael Lumb på en lejeaftale til AaB, og nu tager en anden tidligere AGF-spiller så samme tur. Morten “Duncan” Rasmussen tiltræder i den nordjyske klub på en lejekontrakt, efter at lejeopholdet i Mainz ikke blev den store succes.

Transfervinduet lukkede egentlig for halvandet døgn siden, men en fodfejl betød at der skete en fejl i forbindelse med lejeaftalen. FIFA har nu godkendt aftalen, hvilket betyder at den tidligere AGF-angriber tørner ud for AaB i foråret.

Angriberen er stadig ejet af skotske Celtic, men umiddelbart har angriberen ikke den store fremtid i den skotske storklub. Kontrakten mellem Duncan og Celtic løber frem til sommeren 2013, mens lejeaftalen med AaB løber frem mod sommerpausen.

Foto: AGF-Foto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here