AGF har i dag skrevet en treårig ungdomskontrakt med 15-årige Jamil Said, som tørner ud for klubbens U15-hold. Jamils baggrund er afghansk, og han har spillet i AGF siden han var 11 år.

– Jamil er gjort af det helt rigtige stof, og han har både talentet og viljen til at drive det langt. Han er kampafgørende og en konstant trussel i modstandernes forsvar, fordi han er meget pågående, teknisk dygtig og har hurtige fødder. Hans spillestil adskiller sig fra det, vi er vant til at se her i Danmark, og kan vel bedst karakteriseres som sydlandsk. Nu skal man passe på med at drage sammenligninger, men det første jeg tænkte på, da jeg så ham, var, at han i spilletstil mindede lidt om den tidligere FCK-spiller Ailton, siger Brian Steen Nielsen, som har underskrevet kontrakten med den unge spiller.

Selv glæder Jamil Said sig naturligvis også over kontrakten.

– Det er dejligt og et stort skulderklap. Jeg er meget glad for at være i AGF, hvor jeg har gode betingelser for at udvikle mig. Jeg træner med dygtige holdkammerater og har dygtige trænere, og det er med til at gøre mig bedre. Nu ser jeg frem til at bygge videre på mit spil, så jeg på et tidspunkt kan blive en del af U17-holdet, og senere U19-holdet, siger 15-årige Jamil Said til AGFFodbold.dk.

Foto: AGFFan.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here