I slutningen af 2010 præsenterede AGF resultatet af den aktieemission Århus Elite havde arbejdet på i løbet af året. 62,8 millioner skulle emissionen indbringe, hvilket har givet klubben lidt luft i budgettet.

– Det klart, at de 62 millioner, det lykkedes at hente i emissionen, gør at vi i nogen grad selv er stand til at disponere. Jeg har set, at Brian Steen har sagt om Duncan og Lumb, at vi ikke havde økonomi til at hente dem. Det her skal bestemt ikke opfattes som om jeg undsiger Brian. Jeg mener, at vi hentede lige præcis dem, vi gerne ville have. Vi havde hurtigt afsluttet hvad vi gerne ville på transfermarkedet, og derfor gik vi ikke med tanker om Lumb og Duncan, siger Jan Christensen til tipsbladet.dk.

– Vi glæder os over, at vores ungdomsafdeling har været med til at udvikle så dygtige fodboldspillere. Jeg glæder mig til at se dem i den danske liga. Vi er stolte over at have haft dem gennem vores system, siger Jan Christensen.

De to tidligere nævnte AGF’ere er som bekendt begge skiftet på lejeaftaler til superligaklubben AaB, hvor de skal forsøge at redde klubben fra nedrykning til 1. division.

Foto: AGF-Foto.dk

Tobias Ehlig er skribent på denne artikel og driver til daglig virksomheden Tobias Ehlig Video.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here