Højst overraskende lykkedes det ikke AGF at afskibe løntunge Benny Feilhaber i hverken sommerens eller vinterens transfervindue, hvorfor amerikaneren er at finde i AGF-truppen resten af indeværende sæson.

AGF’s sportschef undrer sig over den manglende interesse for midtbanespilleren, idet sommerens VM-deltagelse især burde have givet lidt ekstra opmærksomhed fra udenlandske klubber.

– Benny Feilhaber er lidt et mærkeligt tilfælde. En mand, der har fået spilletid i fire kampe ved VM, burde kunne skabe interesse. Han er en god spiller, og sportsligt er det fint at beholde ham i foråret, så han kan hjælpe os med at vende tilbage til Superligaen. Vi synes, at han er en fantastisk spiller. Men hvis du står som udenlandsk klub og kigger på hans karriereforløb, er det ikke prangende.

– Måske er det ikke lykkedes helt for Benny Feilhabers rådgivere at gøre ham til et interessant navn ude i verden. Det kan være årsagen til, at han ikke smutter nu. Men det undrer mig, at der ikke har været mere røre om så dygtig en spiller, siger Brian Steen Nielsen til JP Aarhus.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here