AGF har været forholdsvist aktive i vinterens transfervindue, hvor man er gået af med flere breddespillere, mens Søren Berg og Hjalte Bo Nørregaard – som potentielt kan gå direkte ind i startopstillingen – er kommet til klubben.

– Jeg synes, at vi var godt forberedt på dette transfervindue. Vi fik tingene på plads forholdsvis hurtigt. Det eneste spørgsmålstegn var, om der ville dukke et tilbud op på Benny Feilhaber. Så jeg vil mene, at 90 procent af det, vi havde sat os for, er lykkedes, siger Brian Steen Nielsen JP Aarhus og forstætter:

– Stort set alle spillere i vores nuværende trup har vi fået transferfri. Håbet er selvfølgelig, at vi senere kan sælge nogle, men sådan tænker alle klubber jo, så man kan sige, at det er blevet sværere og sværere at sælge spillere.

Foto: AGF-Foto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here