Natten til d. 1. januar døde AGF-ikonet Flemming Bamse Jørgensen, en nyhed der vakte sorg i Aarhus. ‘Bamse’ har med sin trofaste støtte været en af de største AGF-fans gennem tiden.

AGF Fanclub Aarhus har opsat en mindeplade på Bamses faste plads på Aarhus Stadion, til ære for ham.

– Stort set alle i kongeriget har på et eller andet tidspunkt sunget med på en af hans sange eller nynnet en af hans melodier. Særligt blandt AGFs fans har Bamse en stor plads og det har rørt os alle meget, hvorledes folk modtog nyheden om hans død. Bamse selv var ikke medlem af fanklubben, men han var alligevel til stede. Således tilbød han bl.a. fanklubben sin hjælp, da vi for omtrent 2 år siden havde en sangkonkurrence. Derudover har Bamse stået bag flere AGF sange, skriver fanklubben på sin hjemmeside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here