AGF’s ungdomsafdeling har længe været kendt som en af landets bedste, og det har de seneste år givet pote i form af spillersalg for større millionbeløb. Mike Tullberg, Morten ‘Duncan’ Rasmussen, Victor Palsson og Michael Lumb er navne på nogle af de spillere fra egne rækker, som AGF har tjent gode penge på.

De kommende AGF-stjerner skal derfor findes på klubbens U19-hold, som har fået en glimrende start på 2011. I tre testkampe er det således blevet til tre sejre, samtidig med at buret er blevet holdt rent i alle kampene.

Søndag mødte AGF-mandskabet norske Tromsøs U20-hold, hvor det blev til en 3-0-sejr.

– Vi spiller en rigtig god kamp. I første halvleg viser holdet det bedste, jeg indtil nu har set fra det. Vi spiller flydende og hurtigt, og så står vi rigtig i kæderne. Det er noget, vi har trænet meget på, og det var rigtig positivt at se, at det lykkedes os at overføre det fra træning til kamp, siger holdets cheftræner Jesper Fredberg.

– Alle arbejder stenhårdt. Det var en rigtig god holdindsats. Frans Dhia Putros spiller en fantomkamp på højre back, og i det hele taget fungerede højresiden med ham og Fatih Ceylan rigtig godt, siger Jesper Fredberg til AGFFodbold.dk.

Flere U19-spillere er med i morgen, når AGF’s bedste mandskab møder Randers på udebane i en testkamp.

Foto: AGFFAN.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here