I dag spillede AGF årets anden træningskamp, og modsat sidste uges nederlag til Horsens blev det til en 2-1 sejr over Randers FC. Kronjyderne lagde græs til kampen, som blev spillet i et fornuftigt tempo med det aarhusianske mandskab som det stærkeste. Det mener i hvert fald AGF’ernes træner Peter Sørensen.

– Jeg synes, det var en god kamp. Igen. Det var en meget lige kamp, men jeg synes, vi var bedst. De kunne godt have scoret et mål mere. De havde ikke mange chancer, men de havde et par relativt store chancer, hvor vi ikke var helt påpasselige nok. Omvendt tror jeg vi vinder chancestatistikken 10-5. Det giver en indikation på, at vi var godt med, sagde Peter Sørensen efter kampen til AGFFodbold.dk.

Efter at have været bagud med 1-0 i første halvleg kom AGF’erne tilbage, og med scoringer af henholdsvis Peter Graulund og Arthur Sorin kunne de hvide tage tilbage til Aarhus med årets første sejr.

– Som helhed er jeg godt tilfreds. Især med afslutningen på kampen. Man skal ikke lægge for meget i det, men jeg er glad for at se, at vores backs kontinuerligt kommer med frem i overlap. Peter Graulund er farlig i slutningen af kampen, og vores forsvar står solidt gennem hele kampen, sagde Sørensen.

AGF skal i aktion igen allerede på fredag, hvor Sørensens og Sørensens mandskab møder superligaholdet SønderjyskE. Kampen spilles på Fredensvang med kick off kl. 13.00.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here