Den 19-årige venstre back Mikkel Kirkeskov føler sig nu klar til at spille fast på AGF’s førstehold. Kirkeskov fortæller, at han kan mærke at udviklingen tager fat. Forsvarsspilleren har ambitioner om, at slå den nuværende fast mand, Adam Eckersley, af venstre back-pladsen i foråret.

– Jeg har helt klart en forventning om, at jeg kommer til at spille en masse i foråret. Og jeg har en forventning til mig selv om, at jeg kommer til at slå ham af holdet. Jeg ved godt, at mange vil pege på, hvor godt han har spillet, og at jeg derfor skal yde helt ekstraordinært for at komme i betragtning, men det ville da være mærkeligt, hvis jeg bare accepterede rollen som nummer to. Det dur ikke i det her game, udtaler Kirkeskov til stiften.dk.

AGF og Mikkel Kirkeskov skal i aktion i dag klokken 12, hvor Randers FC venter i en testkamp.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here