Frederik Krabbe pådrog sig en skade kort inden 1. divisionen skulle gå i gang, hvorfor det er blevet til meget lidt spilletid for højrebacken i denne sæson.

I dag var Krabbe dog tilbage på AGF-holdet, hvor han oven i købet sikrede sejrsmålet.

– Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp og har godt styr på det. De kommer ikke til ret mange chancer. De får scoret et mål på et halvtyndt straffespark, synes jeg, men ellers har de ikke noget i resten af kampen. Jeg synes, vi sidder fuldstændig på dem i anden halvleg. De har bolden ret meget, men de kan slet ikke komme til chancer, siger Frederik Krabbe til AGFFodbold, og beskriver sit mål således:

– Benny Feilhaber slår ind god bold ind i feltet, og så får jeg den snittet i mål. Jeg synes i det hele taget, det gik det fint, og jeg blev bekræftet i, at jeg er i god form. Jeg havde luft til alle 90 minutter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here