Det var ikke kun sejren AGF’s træner Peter Sørensen var glad for efter dagens træningskamp mod Randers FC. Flere unge spillere fik nemlig spilletid i kampen mod kronjyderne og gjorde det særdeles godt.

Både 18-årige Nicolai Christensen som til dagligt spiller på U19-holdet og 19-årige Mikkel Kirkeskov som er placeret i A-truppen startede inde, og de kvitterede begge to med godt spil.

– Vi kan glæde os over, at Mikkel Kirkeskov var endnu bedre end i kampen i Horsens, hvor han også var god. Vi kan glæde også os over, at vi så Nicolai Christensen, som i virkeligheden kun startede, fordi Martin Jørgensen var syg. Han viste, at han er super dygtig i alle facetter af spillet. Han havde modet til at være med i det opbyggende spil og til at involvere sig. Han spillede fornuftige bolde og leverede en stor indsats. Vi så også Aron Jóhannson gå ind og gøre en forskel mod et Superliga-hold. Det er særdeles tilfredsstillende, at han så hurtigt er blevet en spiller, vi kan sætte ind i enhver situation eller endda lade starte inde, sagde Sørensen efter dagens 1-2 sejr til AGFFodbold.dk og fortsatte.

– Aron er blevet betydelig bedre, og Nicolai er en helt anden stiller, end han var for bare to-tre måneder siden, og Mikkel får nu de chancer, han har gået og ventet på, fordi Adam Eckersley spillede så godt i efteråret. Han har taget den chance, der er opstået, fordi Adam er skadet. Han var ikke garanteret en plads i startopstillingen, men vi havde i hvert fald haft en forventning om, at det var Adam, der skulle spille i foråret. Men nu er vi der, at nu må vi se. Vi ved, at Adams niveau er godt og højt. Det vidste vi ikke, at Mikkels også er. Vi vidste ikke, at han kunne klare sig, når det kom til kamp. Det ved vi nu, at han kan. Derfor er der nu to til den plads. Det er dét, vi gerne vil. At der er konkurrence, og at vi skærper hinanden, sluttede en glad AGF-træner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here