AGF-holdet spiller i dag sin anden træningskamp i år, når modstanderen hedder Randers FC. I sidste uge mødte man AC Horsens, hvilket blev til et nederlag på 0-1.

Ifølge Peter Sørensen kan testkampene give et godt billede af hvem der udgør AGF’s startopstilling i første turneringskamp til marts.

– Der bliver ikke tale om at foretage en masse eksperimenter i træningskampene. Jeg vil selvfølgelig prøve nogle forskellige spillere af på forskellige positioner, men det bliver ikke i øst og vest. Jeg har jo allerede et meget godt billede af, hvordan den foretrukne startellever skal se ud, så for de spillere, der ligger på vippen handler det om at præstere, når de får chancen, siger cheftræneren til stiften.dk.

Foto: AGF-Foto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here