Den islandske AGF-spiller Aron Jóhannsson gjorde i går en god figur i testkampen mod Randers FC. Angriberen blev efter kampen fremhævet som en af de bedste AGF’ere af cheftræner Peter Sørensen, og den unge spiller føler også selv, at han greb chancen.

– Ja, det gik ret godt. Det var dejligt at spille på førsteholdet, og jeg synes, at jeg bragte en masse energi ind på holdet. Jeg var involveret i meget rent offensivt og kom frem til en enkelt stor chance og et par halve, siger Jóhannsson til AGFFodbold.dk og fortsætter:

– Det var nok min bedste præstation for førsteholdet indtil videre, men det var også første gang, at jeg spillede mere end 15 minutter. Jeg føler i hvert fald, at jeg fik vist holdkammeraterne og trænerne, at jeg kan spille med på holdet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here