Nicolai Christensen startede forleden inde på AGFs midtbane, da førsteholdet spillede træningskamp mod Randers FC og gjorde en fin figur. Den tekniske midtbanespiller har i de seneste måneder trænet med A-truppen, men er nu officielt blevet indmeldt heri. Han får trøjenummer 14, som ikke har været i brug siden Jakob Poulsen bar det.

– Nicolai gjorde det rigtig flot mod Randers i mandags og viste, at han har potentialet til at være med på dette niveau. Generelt har han været inde i en god udvikling de seneste måneder, og derfor har vi valgt at indlemme ham i A-truppen. Vi har lagt en individuel plan for ham, hvor han træner med A-truppen så meget som muligt, men han vil også fortsat have tilknytning til og spille kampe for U19-holdet, siger sportschef Brian Steen Nielsen til AGFFodbold.dk.

Christensen har spillet i AGF siden 2005, hvor han skiftede fra AGFs samarbejdsklub Grenaa IF, og han har tidligere været til prøvetræning hos Chelsea FC.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here