Aarhus Kommune arbejder i øjeblikket med en kampagne som skal få ældre medarbejdere til at blive på arbejdsmarkedet. Til denne kampagne skal der laves et web tv-indslag, som skal ligges ud på nettet til de omkring 30.000 ansatte ved kommunen.

I AGF har man hentet cheftræner Peter Sørensen, samt Casper Sloth og Peter Graulund til projektet. Graulund fungerer i denne sammenhæng som en rollemodel, idet han trods sin alder stadig er en af AGF’s absolut bedste spillere.

– Det har jeg det helt fint med, for det er en vedkommende problematik. Jeg tror, at mange virksomheder kan lære meget af sportens verden. Vi er en stor flok individualister, der skal fungere som et hold, og den eneste måde, vi opnår succes på, er ved at arbejde sammen ung som gammel og uanset hvilken hudfave, vi har. De store resultater skabes kun på en god og sund arbejdsplads, hvor der er plads til alle – også dem, der har erfaringen, siger Peter Graulund til AGFFodbold.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here