Dennis Høegh har de seneste dage været i norske Stabæk, hvor han skulle prøve at tilspille sig en kontrakt.

– Det gik rigtig godt. Men de søgte mere en kantspiller end en angriber, og det betød, at jeg ikke fik kontrakt. Det havde ellers været fedt at få kontrakt deroppe, og de ville også gerne have haft mig, hvis de havde haft økonomi til det. Men de blev nødt til at finde folk til startopstillingen, og jeg vil ikke sidde på bænken igen, så det havde været lidt risky, siger Dennis Høegh til tipsbladet.dk.

Høegh var tidligere til prøvetræning i både Viborg og Lyngby, hvor han ikke umiddelbart kunne få en kontrakt.

Angriberen står derfor stadig uden klub, men han har dog fortsat et godt øje til en af de danske divisionsklubber.

– Jeg har ikke sat andre prøvetræninger op lige nu, men jeg håber stadig, at det kan blive til noget med Viborg, for jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme dertil, siger Høegh.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here