AGF fik i vinter-transfervinduet en markant forstærkning til klubben. Sportschef Brian Steen Nielsen formåede nemlig, at hente den tidligere FC København-spiller Hjalte Bo Nørregaard til Fredensvang på en 3½-årig kontrakt.

Midtbaneprofilen Hjalte Bo Nørregaard havde flere konkrete tilbud liggende, men valgte altså Aarhus og AGF. En af grundene er opbakningen til klubben fra Smilets By:

– Jeg ved godt, at AGF ikke er i Superligaen nu, men jeg så det mere på den lange bane. Alt det, der tiltaler mig ved AGF er også, at der er en fantastisk opbakning. Tilskuerne strømmer ud på stadion, og når det går godt, summer byen af fodbold. Det er måske den by, hvor der er størst opmærksomhed omkring fodbold, hvis du tager det pr. indbygger. Så på den måde kan man godt sige, at det er en fodboldtosset by, siger Hjalte til Tipsbladet.

Hjalte Bo Nørregaard har fået rygnummer 8 i AGF.

Foto: agffodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here