AGFs unge angriber Sanel Kapidzic drømmer om at spille for det danske landshold. Det har han endnu ikke haft muligheden for, da FIFA endnu ikke har udstedt en dispensation til den bosniskfødte angriber for den såkaldte fem-års-regel.

Kapidzic håber at dispensationen kommer snart, og at han kan forsætte den gode form i foråret – og måske være en kanin i hatten., når Keld Borddinggaard udtager sin EM-trup til sommerens slutrunde:

– Det er nu ikke noget, jeg tænker så meget over, da det hele ligger hos FIFA. Men får jeg snart dispensationen, så mener jeg helt sikkert, at jeg har en mulighed for at komme i betragtning til en plads i EMtruppen. Der er ikke så mange gode angribere at vælge imellem herhjemme, og bliver jeg ved med at score mål for AGF , skal landstræneren vel også kigge i min retning. Men som sagt, det er ikke aktuelt, hvis ikke jeg snart får udstedt den dispensation, siger Sanel Kapidzic til Århus Stiftstidende.

Sanel Kapidzic har scoret ni mål i efterårssæsonen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here