Med tilgangene af både Hjalte Bo Nørregaard og Søren Berg er kampen på midtbanen ikke just blevet lettere. Kasper Povlsen ligner ikke umiddelbart en starter i foråret, idet AGF råder over så mange, rutinerede spillere. Det får dog ikke midtbanespilleren til at miste håbet.

– Der er aldrig nogen, der er fast mand. Hvis ikke man præsterer på højt niveau til hver eneste træning, så kan man hurtigt blive skubbet af. Det er kun sundt med konkurrence. Det er godt for alle, for det kræver, at man er skarp hele tiden. Så det er med til at udvikle både mig og holdet, siger Kasper Povlsen.

At midtbanespilleren er blevet et aktiv på U21-landsholdet kan også have negativ indflydelse på hans chancer i AGF.

– Selvfølgelig misser jeg nogle kampe i AGF, men jeg skal nok få – og har fået – chancer for at vise mig frem. Og jeg holder mig jo også i gang på højt niveau med U21-landsholdet. Så må jeg jo bare håbe, at jeg er god nok til, at træneren vælger mig, siger Kasper Povlsen til stiften.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here