Det danske U21-landshold optræder til sommer som værtsnation, når EM-slutrunden afvikles i Danmark. Flere af kampene til EM skal spilles på NRGi Park, og AGF’s Frederik Krabbe vil selvsagt gøre alt for at komme med til slutrunden, men det kræver at han kommer sig helt fra den skade han fik for et halvt år siden, og at han desuden får noget kamptræning i benene.

– Det er klart, at det er ved at være sidste udkald. Men jeg er optimist. Jeg er kommet mig rigtig godt efter min skade, mærker ikke noget til knæet mere, så får jeg chancen i de kommende landskampe, så skal jeg også nok gribe den. Men det kræver selvfølgelig, at jeg bliver udtaget. Det er ikke sådan, at jeg render rundt med en decideret god fornemmelse, for det er stadig et stort spørgmålstegn, hvad der kommer til at ske, siger Frederik Krabbe, som vil lægge alt fokus i sit arbejde på Fredensvang.

– Det kommer foran alt andet. Det er helt afgørende, at jeg får kampe for AGF her i foråret, hvis jeg også skal gøre mig forhåbninger om at komme med til EM-slutrunden. Sidder jeg på bænken i AGF, så betragter jeg det også som helt udelukket, at jeg kommer til EM. Jeg siger ikke, at jeg skal spille fra start i hver eneste kamp, men jeg skal i hvert fald have masser af spilletid. Er jeg ikke berettiget til at spille med på mit eget hold, så er jeg jo heller ikke god nok til at være med på landsholdet, siger Krabbe til stiften.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here