Tommy Bechmann, der i øjeblikket repræsenterer den tyske Bundesliga-klub, Freiburg, regner med at vende hjem til Danmark til sommer, hvor hans kontrakt med tyskerne udløber.

– De andre angribere gør det godt, og da jeg har været skadet, kan jeg godt regne ud, at det ikke ligger i kortene, at det bliver til en forlængelse af kontrakten, siger Tommy Bechmann til tipsbladet.dk og fortsætter.

– Det kunne være dejligt at komme hjem til Danmark og spille igen, og det er også det, der er mest nærliggende. Men det bliver ikke for enhver pris, og der er jo også nogen, der skal ville have mig, siger Tommy Bechmann.

Den 29-årige angriber udtalte i novembermåned, at AGF absolut gerne måtte henvende sig.

I Freiburg har Tommy Bechmann spillet 49 kampe og scoret otte mål.

Foto: Badische-Zeitung.de

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here