AGF vandt i dag anden træningskamp i træk mod Superligaklubben SønderjyskE. Peter Sørensens tropper vandt med 2-1 og selv samme Sørensen var tilfreds med spillet, selvom niveauet var et hak nedad i forhold til Randers-kampen.

– Jeg synes, det var en meget god kamp. Vi rammer ikke helt samme niveau, som vi gjorde oppe i Randers, men vi har også trænet upåvirket af, at vi har haft en kamp for kort tid siden. Jeg synes, at vi i første halvleg over hele linjen ligger 10-15 procent fra det, som vi bør kunne. De får også et dumt mål, og uden at vi har mere end to-tre gode muligheder. Generelt ligger vi et hak under niveau i de første 45 minutter, sagde Sørensen til agffodbold.dk efter kampen.

– Det handler især om pasningskvalitet. Vi smider for mange bolde væk for let, vi er lidt for hektiske og tager for mange forkerte beslutninger. Men så rejser vi os, og jeg synes, vi dominerer i anden halvleg. Vi sætter lidt mere tryk på og hæver os op til et niveau, som er godkendt. Alt i alt spiller vi igen en god kamp, hvor vi matcher et Superliga-hold. Og på baggrund af spillet, synes jeg det er fortjent, at vi vinder, sagde Peter Sørensen.

Selvom AGF har vundet både over Randers FC og SønderjyskE, så lægger cheftræneren ikke for meget i resultaterne.

– Det er ikke altafgørende, at man vinder træningskampe, men det er nu engang sjovere at vinde end at tabe. Det har ikke højeste prioritet, at vi vinder, men det er rart at se, at spillerne viser viljen til at vinde. Det vil jeg gerne se, uanset hvad vi laver, og hvem vi spiller imod, udtaler Peter Sørensen.

Næste gang AGF skal i aktion er mandag den 21. februar, hvor klubben møder FC Fredericia.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here