AGF vandt i dag med 2-1 hjemme på Fredensvang, efter at have været bagud ved pausen. Aarhus-klubben viste tænder i anden halvleg, hvor mål af Martin Jørgensen og Stephan Petersen afgjorde kampen til AGF’ernes fordel.

– Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp. Vi arbejder knaldhårdt hele tiden, og det er derfor vi kommer igen, efter vi kom lidt uheldigt bagud. Vi bliver ved med at knokle på, og det giver os udligningen og 2-1-målet, siger Kasper Povlsen til AGF’s officielle hjemmeside.

Sejren over SønderjyskE var holdets anden sejr over et Superliga-mandskab i denne uge, hvilket glæder midtbanespilleren.

– Det viser, at vi har et rigtig stærkt hold. Nu er det selvfølgelig kun træningskampe, men vi spiller lige op med dem. Det er ikke til at sige, om vi også ville kunne gøre det, hvis det var en turneringskamp. Men vi har et godt niveau – både individuelt og som hold, siger Povlsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here