Hjalte Bo Nørregaard skiftede i januar til AGF fra storklubben FC København. Mens hovedstadsklubben møder Chelsea i årets første kamp af betydning, hedder AGF’s modstander Hobro.

En markant niveauforskel må man sige, men Hjalte har stadig den motivation der skal til for at præstere i AGF.

– Det er stadig sjovt at spille fodbold, og jeg har stadig masser at bevise, og jeg er kommet herover fordi jeg gerne vil være med i det projekt AGF har gang i. Det synes jeg er spændende, og det vil jeg godt være en del af, siger Hjalte Bo Nørregaard og slutter:

– Der er store ambitioner her, og det kan jeg også godt lide.

Hjalte Bo er i øjeblikket på vej tilbage fra en skade, og han forventer selv at han snart er klar til at deltage fuld ud i træningen med holdet.

Foto: agffodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here