Dennis Cagara optrådte for AGF i klubbens dårligste halvsæson i mands minde, og herefter har han haft svært ved at finde en arbejdsgiver. Nedrykningen med AGF var ikke noget der prydede CV’et særligt positivt, og som klubløs har Cagara henover vinteren holdt sin form ved lige i Brøndby.

– Der er ikke så meget lige nu. Jeg ved, der bliver arbejdet på nogle ting, og der har været interesse fra USA, men selvom det er et svært marked, så har jeg et ønske om at blive i Europa, siger Dennis Cagara til bold.dk.

– Man kan ikke tillade sig at være kræsen, men skal jeg blive i Danmark, så skulle det helst være i Superligaen. Nu må vi se, jeg ved, der også bliver arbejdet på noget i udlandet, slutter Cagara.

Venstrebacken er næppe aktuel for AGF, idet Adam Eckersley har imponeret i slutningen af 2010, mens også Mikkel Kirkeskov viser gode takter i klubben.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here