Peter Sørensen har nu stået i spidsen for AGFs førstehold i lidt over et halvt år, og han har fået indført mere disciplin og struktur på AGF-mandskabet. Den karatimatiske cheftræner afslører nu, at AGF-spillerne stort set intet kendskab havde til taktik, da han i sommer overtog ansvaret:

– Det overrasker mig, det gjorde det i den grad også, da jeg tiltrådte i AGF, at helt basale, grundlæggende taktiske principper, der kan være udslagsgivende i en kamp, ikke sidder på rygraden af spillerne, fortæller træneren til Århus Stiftstidende.

Cheftræneren understreger dog, at der nu er rettet op på tingene igen, og at det faktisk ikke tog særlig lang tid:

– Ja, det tog kun tre uger, så var det på plads. Det er jo det, der er ved det her. Det er så let at lære spillerne at blive mere bevidste om, hvorfor de gør, som de gør, og hvorfor jeg synes, de skal gøre tingene, som jeg nu synes, de skal gøres. Det er måske bare et skridt til højre, der gør, at målene ikke længere sejler ind, når de andre har dødbolde, fortæller Peter Sørensen.

Foto: AGFfodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here