Den 24. februar rejser AGF-truppen med trænere og ledere på træningslejr til Tyrkiet. Turen vil byde på velplejede baner og varmere temperaturer end dem spillerne i øjeblikket oplever i Aarhus. Turen vil også byde på de sædvanlige træningskampe, og her har cheftræner Peter Sørensen valgt danske modstandere til forskel for andre år, hvor man har mødt nogle mere eksotiske klubber end Fredericia og Hjørring, som venter på denne tur. Men det er et bevidst valg fra AGF-bossen.

– Min erfaring siger mig, at du aldrig ved, hvad du får, når du møder et østeuropæisk hold på en træningslejr. De er som regel afsted med 50 spillere, og det kan derfor være enten førsteholdet eller tredjeholdet, de stiller med. Ofte er disse kampe også præget af mange grove frispark, advarsler og udvisninger, og det tjener ikke noget formål. Så vil jeg hellere møde hold, vi skal måle os med til daglig, siger cheftræner Peter Sørensen til agffodbold.dk

5 dage efter ankomsten i det tyrkiske møder AGF således Peter Sørensens tidligere hold FC Fredericia, og d. 4. marts er det FC Hjørring der er modstanderen. Aarhusianerne rejser så hjem dagen efter kampen mod nordjyderne.

Foto: agffodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here