Den 18-årige islænding, Jón Dadi Bödvarsson, er kommet til AGF på en lejeaftale frem til sommer fra den islandske klub Selfoss. AGF ville meget gerne tilknytte offensivspilleren, men klubben fik kamp til stregen. Selfoss var ikke meget for at slippe stortalentet, men klubberne blev enige i slutningen af vinterens transfervindue.

– AGF og Selfoss påbegyndte forhandlingerne kort tid efter mit prøveophold, og det tog noget tid, før klubberne blev enige om en aftale. Når min lejeaftale med AGF udløber, så vil jeg tage tilbage til Island og spille for Selfoss i næste sæson, der starter i maj. Efter sæsonen i Island, vil der være en endelig konklusion på om jeg kommer tilbage til AGF eller ej, udtaler Jón Dadi Bödvarsson til AGFFAN.dk.

Jón Dadi Bödvarsson lægger dog ikke skjul på, at han ønsker at komme tilbage til AGF.

– Min intension er selvfølgelig at være i AGF i længere tid. Jeg er kommet til klubben, fordi jeg mener, at AGF har trænerne og miljøet, som en fodboldspiller har brug for, slutter islændingen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here