AGF’s andenmålmand, Anders Rasmussen, skal fremover være målmandstræner for klubbens målmandstalenter i U13 og U15. Sportschef Brian Steen Nielsen glæder sig over klubbens nye målmandstræner.

– Jeg synes, det er lidt af et scoop at få Anders tilknyttet som træner for vores yngste målmænd. Han har en masse viden og erfaring at byde ind med og har på egen krop mærket, hvad der kræves for at nå højeste niveau. Det vil helt sikkert komme vores yngste målmandstalenter til gode i deres udvikling, og Anders bliver en god rollemodel for dem, siger sportschef Brian Steen Nielsen til agffodbold.dk.

Den 34-årige Anders Rasmussen ser ligeledes frem det nye arbejde.

– Det er en interessant udfordring, som jeg glæder mig til at tage fat på. Jeg tror, at de fleste målmænd på et eller andet tidspunkt i deres aktive karriere overvejer at blive målmandstræner, og jeg synes, det kunne være sjovt at prøve at give den viden, jeg har fået, videre til andre og give noget tilbage til min klub, siger Anders Rasmussen.

Anders Rasmussen vil fortsat være Steffen Rasmussens udfordrer – dog udløber hans kontrakt til sommer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here