AGF tabte i dag til Peter Sørensens tidligere mandskab, FC Fredericia, efter en sløv indsats. Ved halvlegen var AGF-holdet nede med to mål, og et enkelt kasse til hvert hold i anden halvleg gav slutresultatet 3-1.

– Det var ikke godt nok. Det var for upræcist, – og vi tillod Fredericia at have bolden alt for meget. Vi var for dårlige til at få fat i andenboldene og var for ringe i vores pres, sagde Sørensen til AGFFodbold.dk og fortsatte:

– Mange havde tunge ben, og en stor del af årsagen bunder nok i, at spillerne har haft tre fridage op til kampen. Det kan vi se nu, at det ikke var optimalt. Vi har trænet hårdt og spillet gode kampe i tre ugers tid, og vi valgte helt bevidst at drosle lidt ned og give spillerne fri i tre dage. Det viste sig at være dårlig planlægning.

– Vi fik en god omgang træning og fik set forskellige spillere i kamp. Vi fik også det svar, at når vi ikke spiller i et højere gear, kan vi tabe til et hold på Fredericias niveau – ligesom vi gjorde til Brønshøj i efteråret, sagde cheftræneren.

Torsdag drager AGF-holdet til Tyrkiet på træningslejr, hvor truppen i ti dage afholder træningslejr.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here