I næste uge, natten til torsdag, stiger 38 mand på et flyv med destination i Tyrkiet. Her danner den lille tyrkiske by, Belek med beliggenhed ud til Middelhavet, rammer om en træningslejr til AGF, det skriver agffodbold.dk i dag.

Af de 38 mand der skal afsted er 26 af dem spillere; hele truppen på nær Jens Gjesing, som først forventes tilbage på træningsbanen til sommer. Derudover er der blevet plads til de tre unge talenter Giorgi Diasamidze (U19-spiller) samt Victor Krøyer og Thomas Hagelskjær (begge U17-keepere). Dermed får nyindkøbet Hjalte Bo Nørregaard også sin første reelle arbejdsdag i den hvii’e trøje.

Hele truppen med dens ledere og sportsstab kan ses nedenfor:

Spillertrup
Steffen Rasmussen, Frederik Krabbe, Mark Howard, Adam Eckersley, Stephan Petersen, Hjalte Bo Nørregaard, Søren Berg, Martin Jørgensen, Peter Graulund, Nicolai Christensen, Dan Thomassen, Benny Feilhaber, Arthur Sorin, Aron Jóhannsson, Jerry Lucena, Anders Rasmussen, Kasper Povlsen, Emil Scheel, Anders Kure, David Devdariani, Sanel Kapidzic, Mikkel Kirkeskov, Casper Sloth, Giorgi Diasamidze, Thomas Hagelskjær, Victor Krøyer.

Trænere og ledere:
– Brian Steen Nielsen (sportschef)
– Peter Sørensen (cheftræner)
– Jesper Sørensen (assistenttræner)
– Maciej Wasyniuk (målmandstræner)
– Frank Henriksen (fysisk træner)
– Casper Bugge (A+ træner)
– Jesper Fredberg (U19-træner)
– Jens Bo Vestergaard Jørgensen (fysioterapeut)
– Kenneth Collins (massør)
– Lars Møller (holdleder)
– Jørn Martin (holdleder)
– Bo Jensen (kommunikationsmedarbejder)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here