Ved årsskiftet sagde AGF farvel til Dennish Høegh, og siden har den unge angriber prøvet lykken i flere klubber i både Danmark og Norge.

Mest vedvarende har interessen været fra AGF’s divisionskolleger fra Viborg. Og det er netop i dag Viborg FF som har fået Dennis Høegh på en 1-årig kontrakt, det skriver klubbens officielle hjemmeside:

– Det er rart, at aftalen nu er på plads. Nu skal Dennis Høegh så falde ind i truppen og følge op på de gode træningskampe, som han leverede for os. Nu starter Dennis på lige fod med de andre og så må vi se hvor langt det rækker, fortæller udviklingschef Steffen Højer til vff.dk.

Hovedpersonen i sagen har selv følgende kommentar omkring tilværelsen i hans nye klub:

– Jeg glæder mig til at komme i gang for Viborg F.F.. Det er en rigtig spændende klub med et godt mix af unge talenter og rutinerede kræfter. Samtidig har klubben et trænerteam, der gerne vil spille offensivt og spille bolden meget langs jorden. Det tiltaler mig og er en spillestil, der passer godt med mine kompetencer, fortæller Dennis Høegh til vff.dk.

Dennis Høegh får et gensyn med AGF, når Viborg FF tager imod duksene fra Aarhus på deres hjemmebane den 16/4 kl. 15.00

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here