Efter gårsdagens 3-1-nederlag til Peter Sørensens tidligere mandskab, FC Fredericia, har AGF-holdet nogle ting der skal arbejdes på, når truppen torsdag drager til Tyrkiet på træningslejr.

– Det var en skidt kamp fra vores side. Spillet kører ikke for os, vi står for langt fra hinanden – angrebskæden og midtbanen – og de har for meget plads at spille på. Mange ting går galt i dag, og vi tager mange dårlige beslutninger og dumme boldtab, siger Sanel Kapidzic, som fik en enkelt halvleg på banen.

– Det var helt klart den dårligste træningskamp i år. Det var bare en af de kampe hvor der ikke var noget der kørte. Vi skal selvfølgelig tage nogle ting med vi kan bruge fra den her kamp, men ellers er det bare at glemme den og komme videre, siger Kapidzic til Kanalsport.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here