AGF drager i morgen til Belek i Tyrkiet, hvor førsteholdet de kommende 10 dage skal være på træningslejr. Ud over førsteholdstruppen og en enkelt spiller fra U19-holdet, så er de to U17-målmænd Victor Krøyer og Thomas Hagelskjær (billedet) også udtaget til turen. AGFs målmandstræner Maciej Wasyniuk er meget glad for, at have hele fire målmænd med på træningslejren:

– Jeg er meget glad for, at jeg får mulighed for at arbejde med dem på træningslejren. Det er to fantastiske drenge – altid topmotiverede og lærevillige. Jeg er overbevist om, at de vil få meget ud af at træne sammen med Steffen og Anders og indgå i den almindelige træning sammen med resten af spillerne, siger Wasyniuk til agffodbold.dk.

AGFs sportschef Brian Steen Nielsen forklarer yderligere, at de to målmænd begge er i en rivende udvikling og at man ser stort potentiale i dem begge.

Foto: AGFFodbold.dk

1 KOMMENTAR

  1. Så vidt jeg er orienteret er det to rigtig store målmandstalenter vi har med at gøre her. Men der går nok lige et par år før de kan puste Staff i nakken.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here