AGF har i vinterens transfervindue forstærket sig med to rutinerede profiler. Det drejer sig naturligvis om Søren Berg og Hjalte Bo Nørregaard. Sportschef Brian Steen Nielsen er rolig, når det drejer sig om opryknings-snak.

1. pladsen i 1. division sidder århusianerne solidt på. Der mangler dog stadig en halvsæson, men sportschef Brian Steen Nielsen regner med at det fra sommer hedder Superligaen:

– Med de spillere, som vi har samlet nu, kan vi – uden skader i stor stil – begå os i Superligaen. Det er det, der gør, at jeg kan tage det stille og roligt lige nu, når det handler om at finde nye emner. Jeg ser frem til træningslejren og starten på foråret. Det bliver voldsomt spændende, og jeg håber, at vi får de sejre, der skal til, så vi kan holde afstanden, udtaler Brian Steen Nielsen til JP Aarhus.

AGF starter forårssæsonen mod Hobro fredag den 18. marts på NRGi Park.

1 KOMMENTAR

  1. nu gider jeg da i grunden snart ikke at høre mere på BSN, manden har gjort et fint stykke arbejde korrekt. men nu synes jeg godt nok han skal til at stramme op. korrekt det SER ud til at vi kommer til at rykke op, intet er sikkeret endnu. vi kan jo bare kaste et blik tilbage på sidste sæson..
    synes at man i AGF skal lade være med at udtale sig når det gælder oprykning/nedrykning, evt. en plads i EL. kan sgu godt forstå at andre klubber en begyndt at grine af vores ledelse… det er jo korrekt når andre klubber og fans siger “haha se lige AGF de har vundet 3 kampe og nu har de lagt champagnen på køl til når guldet er lander i Århus”
    ved godt jeg måske får nogle smæk for denne kommentar men ej hvor er jeg godt nok ved at være træt på at se nyheder hvor der bliver udtalt hvor gode og hvor godt vi kan klare os.. !

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here