AGF er i dag ankommet til Tyrkiet, hvor holdet de næste ti dage afholder træningslejr. En hård rejse for AGF-holdet, som efterfølgende fik strukket benene ved en lille løbetur i det – sammenlignet med Danmark – varme klima.

Kanalsport.dk er med på turen, og har her på dag 1 produceret første reportage fra træningslejren, hvor de bl.a. har snakket med Peter Sørensen om forholdene.

– Det er rigtig godt. Lækkert hotel, nogle gode baner og gode omgivelser. Vi skal komme tæt på at kunne definere hvilket hold vi vil spille med, eller i hvert fald hvilke forskellige konstellationer vi kan vinde med. Det skal vi selvfølgelig finde ud af og så skal vi øve os på alle nuancerne og detaljerne, siger cheftræneren i indslaget.

Indslaget – som varmt kan anbefales – kan ses på Kanalsport.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here