Konkurrencen på AGF’s midtbane er blevet skærpet, men kantspilleren Stephan Petersen, tror at han kan bide sig fast til en stamplads i foråret.

Den 25-årige tidligere FC Nordsjælland-spiller, Stephan Petersen, har i den seneste periode siddet ude med en skade. Den lynhurtige kantspiller regner dog med, at cheftræner Peter Sørensen vil give ham mange minutter på grønsværen i foråret.

– Jeg synes også selv, det er gået rigtig fint i det nye år. Nu sad jeg godt nok over i den seneste træningskamp på grund af en skade, der også har holdt mig væk fra Fredensvang i en uges tid, så jeg er blevet sat lidt tilbage. Men ikke mere end, at jeg fortsat er fyldt med selvtillid og ser optimistisk på min egen situation i forhold til spilletid i forårets kampe, siger Petersen til Århus Stiftstidende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here