AGF har i øjeblikket fem spillere, der kan husere i midterforsvaret. Det er for mange, hvis man spørger klubbens sportschef, Brian Steen Nielsen.

– Vi har mange, der kan spille i midterforsvaret: Dan Thomassen, Anders Kure, Mark Howard, Arthur Sorin og Jens Gjesing. Der er vi nok for mange. Og selvfølgelig skal vi finde ud af, om det er de rigtige, vi har, siger Brian Steen til JP Aarhus.

AGF’s cheftræner Peter Sørensen har også et såkaldt luksusproblem, når han skal vælge de to bedste til midterforsvaret.

– Dan Thomassen har tidligere vist gode evner til at styre forsvaret, og han kan spille bolden godt frem. Han havde et efterår præget af skader, og i hans fravær har andre grebet chancen. Mark Howard har vist sig at gøre det rigtig godt, Arthur Sorin kom ind og spillede flot i efteråret, og lige nu har Anders Kure vist sig at være måske den bedste, udtaler Peter Sørensen.

Anders Kure, Dan Thomassen, Mark Howard og Arthur Sorin er alle klar til at kæmpe om pladserne. Dog sidder Jens Gjesing ude med en korsbåndsskade.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here