AGF har i dag præsenteret et forventet underskud på 17,4 millioner kroner for den første halvdel af sæsonen 10/11. Sidste år lød underskuddet på 10,5 millioner kroner, men en nedrykning har som forventet kostet.

– Det har været en udfordrende periode for alle i selskabet siden nedrykningen. Men jeg er glad for, at vi har fulgt, og leveret i forhold til, vores genopretningsplan, og jeg ser med fortrøstning på fremtiden. Resultatet for halvåret har som forventet været kraftigt påvirket af nedrykningen til 1. Division og er isoleret set utilfredsstillende, siger direktør i Aarhus Elite, Jan Christensen, og fortsætter:

– Men jeg hæfter mig ved, at vi i perioden har formået at gennemføre væsentlige besparelser samtidig med, at vi har leveret solide sportslige resultater. Den netop gennemførte emission, der som bekendt blev fuldtegnet, styrker selskabets finansielle beredskab væsentligt og viser, at der er stor opbakning og tiltro til, at vi i fremtiden kan skabe sportslige resultater og få økonomien i balance, siger koncerndirektør Jan Christensen i en pressemeddelelse.

AGF og Aarhus Elite forventer et underskud på omkring 29 – 37 millioner kroner for hele året.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here