AGF’s sportschef, Brian Steen Nielsen, udtalte tidligere i dag, at klubben havde for mange midterforsvarer. Den melding får ikke Mark Howard til at ryste i bukserne. Englænderen føler nemlig, at han er en af de bærende kræfter på AGF’s hold.

– De gør det jo alle godt på hver sin facon. Personligt føler jeg ikke det store pres, for efterhånden synes jeg, at jeg er en af de bærende kræfter på holdet. Min aftale udløber første efter næste sæson, og forhåbentlig kommer jeg til at spille i Superligaen næste sæson, og så er tidspunktet for kontraktudløb perfekt. Men det skal ikke forstås sådan, at jeg har tænkt mig at forlade klubben, for jeg er virkelig faldet godt til i AGF og Aarhus, siger Mark Howard til JP Aarhus.

Mark Howard har indtil videre spillet 36 officielle kampe for AGF og scoret et enkelt mål.

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here