Hjalte Bo Nørregaard har været skadet i stort set hele opstartsfasen hos AGF, og skulle endelig i dag træne med græs under støvlerne. Under en afslutningsøvelse gik det dog galt, og den nyindkøbte AGF-spiller måtte humpe ud fra træningen.

– Det er mest af alt frustrerende for ham selv. Han har glædet sig til at komme igang igen og sætte sit præg på vores hold, og det har han ikke kunne, selvom han har villet længe. Vi har holdt ham i kort snor for at give ham tid for at forsøge at give hans skade den tid den skulle have, fortæller Peter Sørensen til kanalsport.dk.

Det skulle eftersigende dreje sig om et riv i lægmusklen, og altså ikke problemer med akillessenen, som han tidligere har døjet med.

12 KOMMENTARER

 1. Lad nu være med at lave sådanne “high light” overskrifter. Det er jo ikke en KÆMPE skade.

  Manden er jo på banen igen.

  • Tænk over at for mange skader i sidste ende kan betyde, at han ender ligesom Dioh Williams. Han skal ikke bare være skadesfri til superligaen, han skal også være på sit topniveau før han kan bruges!

   • Rolig nu. Hjalte har en anden mentalitet end Dioh. Heldigvis. I Diohs tilfælde var det ikke kun fysikken, der gjorde, at han ikke kom stærkt tilbage.
    Hjalte har jo osse en kæreste, der kan holde ham væk fra Kupé.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here