Hjalte Bo Nørregaard blev hentet til AGF fra FC København her til vinter som noget af et scoop, men den rutinerede midtbanegeneral har endnu ikke trænet fuldt med resten af AGF-truppen grundet en skade.

– Det har været meget frustrerende og ikke den start på AGF-karrieren, jeg havde regnet med eller håbet på, siger Hjalte Bo Nørregaard til Stiften.dk og fortsætter:

– Jeg er selvfølgelig sat tilbage i forhold til de andre i truppen, men jeg håber da, at jeg hurtigt kommer efter det, så jeg kan komme i spil til forårspremieren mod Hobro. Om det er realistisk, ved jeg ikke. Nu må vi se, hvordan kroppen reagerer de kommende dage.

AGF spiller årets første divisionskamp fredag d. 18. marts mod Hobro på Aarhus Stadion.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here