Til daglig studerer Nicolai Christensen på Marselisborg Gymnasium få hundrede meter fra Aarhus Stadion når han altså ikke træner på Fredensvang, men i denne uge er bøgerne skiftet ud med et træningsophold i Tyrkiet.

Den unge midtbanespiller har fået opfyldt sine personlige mål ved først at blive indlemmet i førsteholdstruppen, og dernæst blive udtaget til træningslejren i Tyrkiet. Nu arbejder Nicolai Christensen frem mod sit næste mål.

– Jeg vil spille. Jeg vil gøre det så godt som jeg overhovedet kan, og så prøve at se hvor mange kampe jeg kan komme med i. Nu har jeg fået to træningskampe, og vil da gerne have nogle flere, siger Christensen til Kanalsport.dk.

Normalt tørner midtbanespilleren ud for AGF’s U19-hold, men i denne uge er hans jævnaldrene holdkammerater skiftet ud med Søren Berg og Peter Graulund. En ændring der er til at mærke på specielt to punkter.

– Tempoet, men også det fysiske. Nogle gange kan man godt på U19 stå at kigge lidt med bolden, men det kan man slet ikke her. Man skal flytte den hele tiden. Man skal hele tiden være opmærksom på hvor presset kommer fra, og være klar til at dække bolden. Meget mere end på U17 og U19, siger Christensen, og fortæller ligeledes hvad man kan forvente at se fra hans side.

– Du kan forvente at få en person der gør sit bedste hver gang. Simpelthen kæmper røven ud af bukserne. Og også en person der godt kan spille fodbold.

Den unge midtbane fortæller, at han kan spille mange forskellige roller på midtbanen, og at han håber på en debut for førsteholdet i den kommende halvsæson.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here