Kanalsport.dks reporter, Allan Hvid, opdaterer ofte sportssitet med diverse indslag fra AGF’s træningslejr i Tyrkiet. Nogle af dem er indholdsrige og fodboldfagligt spændende, mens andre er knap så seriøse. Vi har her samlet nogle klip fra den sidste kategori.

Der er bl.a. et indslag hvor nyindkøbte Søren Berg skal vise hvor højt han kan sparke en bold op i luften. Midtbanespilleren er ved at komme galt afsted da et forsøg herpå viser sig at være knap så vellykket.

I et andet klip leger Krabbe journalist og interviewer Martin Jørgensen med skarpe spørgsmål om hans deltagelse i “Hvem vil være millionær?” og sagen om det glemte pas.

I et tredje indslag skal Benny Feilhaber vise at han har kvaliteterne til at begå sig i NFL, ved at kaste en fodbold ud fra sin højtliggende altan, ned til Casper Sloth som skal prøve at gribe det flotte kast.

Husk desuden at vi løbende samler nyheder og TV-indslag fra træningslejren på vores dertiloprettede side, Tyrkiet 11′.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here